021 66 17 60 17 0935 55 83 354
14 بازدید

الطعام اللبناني ۲

الطعام اللبناني ۲

**المهلبیة**

المکونات:
۴ کبایات حلیب
نشاء ملعقتین طعام
طحین الارز ملعقتین طعام
سکر ۸ ملاعق
مای ورد نص فنجان
هال ناعم ملعقة صغیر
فستق مطحون للزینة

طریقة التحضير:
منخلط الحلیب البارد مع طحین و النشاء بالطنجرة و منحطهن علی النار. منحرک المزیج حتی یسخن الحلیب و بعدها منزید السکر و منحرکها حتی تذوب و بعدين منزید المای ورد و الهال و منحرکها باستمرار حتی تتکثف الخلطة.
بعد ما جهزت منصبن بالکاسات و منزینهن بالفستق
صحتین😋

ترجمه:

**فرني(مهلبيه)**

محتویات:
شير ٤ ليوان
نشاسته ٢ ق غ
آرد برنج ٢ ق غ
شكر ٨ ق غ
گلاب نصف فنجان
هل سابیده یک ق چ
پودر پسته برای تزئین

طرز تهیه:
شیر سرد را با نشاسته و آرد مخلوط میکنیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا شیر داغ بشه. سپس شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر ذوب بشه. سپس گلاب و هل رو اضافه کرده و تا زمانی که غلیظ شد مدام هم میزنیم. وقتی که آماده شد فرنی را در کاسه ها میریزیم و روی آن را با پودر پسته تزئین میکنیم.
نوش جان 😋

کلمات جدیدة:
مطحون: پودر شده، سابیده شده
یسخن: داغ شود
تذوب: آب شود، ذوب شود
تتکثف: غلیظ شود، متراکم شود
مزیج=خلطة: موادی که با هم مخلوط شده اند.
جهزت : اماده شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به کانــال تلگـرام معهدالضـاد بپیوندید... "کلیـک کنید"