نخستین آموزشگاهِ اختصاصىِ زبان عربی در ایران معهد الضاد لتعليم العربية للناطقين بغيرها في ايران A.L.I-Arabic Language Institute in Iran آموزش آکادمیک ، علمی و روشمند زبان با پشتوانه ٣٠ سال فعاليتِ آموزشی و آموزشگاهی بهره مند از اساتيد خبره و كار آزموده  تجربه آموزش چندین هزار زبان آموز از دهه هفتاد برگزارى دوره ها در کوتاه ترین زمان با نتایج درخشان انضباط آموزشى و ادارى و كيفيت بالاى آموزشی برگزار كننده دوره هاى متنوع، منظم و مستمر  بهره مند از متد، شيوه نامه و كتب انحصاری لغه الضاد ، قواعدالضاد و معجم الضاد

آموزش پخت غذای لبنانی المهلبیة

امروز در مورد غذای لبنانی صحبت خواهیم کرد .غذاهای مدیترانه ای به طعم لذیذ و خوشمزه شان شهرت بالایی دارند و در این میان، غذاهای لبنانی یک سر و گردن از بقیه بالاتر قرار می گیرد. اکثر غذاهای لبنانی در عین حال که بسیار لذیذ و خوشمزه هستند بسیار سالم هستند و همین باعث محبوبیت بیشتر آن ها شده است. بسیاری از غذاهای لبنانی مثل فلافل آنقدر جهانی شده اند که در اکثر کشورها تهیه می شوند و همه با آن ها آشنایی دارند. غذاهای دیگر لبنان مثل حمص، کوفته، سالاد تبوله و سالاد فاتوش هم طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا دارند. به زبان عربی می خوایم روش پخت غذایی به نام الهلیمه(فرنی) را آموزش بدهیم.

المهلبیة

المکونات:

  • ۴ کبایات حلیب
  • نشاء ملعقتین طعام
  • طحین الارز ملعقتین طعام
  • سکر ۸ ملاعق
  • مای ورد نص فنجان
  • هال ناعم ملعقة صغیر
  • فستق مطحون للزینة

طریقة التحضير:
منخلط الحلیب البارد مع طحین و النشاء بالطنجرة و منحطهن علی النار. منحرک المزیج حتی یسخن الحلیب و بعدها منزید السکر و منحرکها حتی تذوب و بعدين منزید المای ورد و الهال و منحرکها باستمرار حتی تتکثف الخلطة.
بعد ما جهزت منصبن بالکاسات و منزینهن بالفستق
صحتین


فرني

محتویات:

  • شير ٤ ليوان
  • نشاسته ٢ قاشق غذاخوری
  • آرد برنج ٢ قاشق غذاخوری
  • شكر ٨ قاشق غذاخوری
  • گلاب نصف فنجان
  • هل سابیده یک قاشق غذاخوری
  • پودر پسته برای تزئین

طرز تهیه:
شیر سرد را با نشاسته و آرد مخلوط میکنیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا شیر داغ بشه. سپس شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر ذوب بشه. سپس گلاب و هل رو اضافه کرده و تا زمانی که غلیظ شد مدام هم میزنیم. وقتی که آماده شد فرنی را در کاسه ها میریزیم و روی آن را با پودر پسته تزئین میکنیم.
نوش جان

 

کلمات جدیدة:

  1. مطحون: پودر شده، سابیده شده.
  2. یسخن: داغ شود.
  3. تذوب: آب شود، ذوب شود.
  4. تتکثف: غلیظ شود، متراکم شود.
  5. مزیج=خلطة: موادی که با هم مخلوط شده اند.
  6. جهزت : اماده شد.

 


ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *