امروز در مورد غذای لبنانی صحبت خواهیم کرد .غذاهای مدیترانه ای به طعم لذیذ و خوشمزه شان شهرت بالایی دارند و در این میان، غذاهای لبنانی یک سر و گردن از بقیه بالاتر قرار می گیرد. اکثر غذاهای لبنانی در عین حال که بسیار لذیذ و خوشمزه هستند بسیار سالم هستند و همین باعث محبوبیت بیشتر آن ها شده است. بسیاری از غذاهای لبنانی مثل فلافل آنقدر جهانی شده اند که در اکثر کشورها تهیه می شوند و همه با آن ها آشنایی دارند. غذاهای دیگر لبنان مثل حمص، کوفته، سالاد تبوله و سالاد فاتوش هم طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا دارند. به زبان عربی می خوایم روش پخت غذایی به نام الهلیمه(فرنی) را آموزش بدهیم.
المهلبیة
المکونات:
- ۴ کبایات حلیب
- نشاء ملعقتین طعام
- طحین الارز ملعقتین طعام
- سکر ۸ ملاعق
- مای ورد نص فنجان
- هال ناعم ملعقة صغیر
- فستق مطحون للزینة
طریقة التحضير:
منخلط الحلیب البارد مع طحین و النشاء بالطنجرة و منحطهن علی النار. منحرک المزیج حتی یسخن الحلیب و بعدها منزید السکر و منحرکها حتی تذوب و بعدين منزید المای ورد و الهال و منحرکها باستمرار حتی تتکثف الخلطة.
بعد ما جهزت منصبن بالکاسات و منزینهن بالفستق
صحتین
فرني
محتویات:
- شير ٤ ليوان
- نشاسته ٢ قاشق غذاخوری
- آرد برنج ٢ قاشق غذاخوری
- شكر ٨ قاشق غذاخوری
- گلاب نصف فنجان
- هل سابیده یک قاشق غذاخوری
- پودر پسته برای تزئین
طرز تهیه:
شیر سرد را با نشاسته و آرد مخلوط میکنیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا شیر داغ بشه. سپس شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر ذوب بشه. سپس گلاب و هل رو اضافه کرده و تا زمانی که غلیظ شد مدام هم میزنیم. وقتی که آماده شد فرنی را در کاسه ها میریزیم و روی آن را با پودر پسته تزئین میکنیم.
نوش جان
کلمات جدیدة:
- مطحون: پودر شده، سابیده شده.
- یسخن: داغ شود.
- تذوب: آب شود، ذوب شود.
- تتکثف: غلیظ شود، متراکم شود.
- مزیج=خلطة: موادی که با هم مخلوط شده اند.
- جهزت : اماده شد.