در این پست آموزش پخت غذای لبانی با ترجمه فارسی و عربی را منتشر کرده ایم . غذا در فرهنگ تمامی جوامع سهم به سزایی دارد اما در لبنان، همه‌ی جوانب زندگی اشخاص را تحت تاثیر قرار داده است. برای تهیه غذا طی سالیان سال، دستور‌العمل‌های مختلفی به این کشور آورده شده است اما نکته جالب جهانی شدن غذا‌های لبنانی است.

غذای لبنانی ” معكرونة بالبشاميل “

  • المکونات:
    • بصل
    • معکرونة
    • لحم مفروم
    • بهارات
    • معجون بندورة
    • جبن موزاريلا
    • فلفل اسود
    • ملح
    • صلصة البشاميل (حليب،طحين،ملح،فلفل اسود)

طریقة التحضير:
منفرم البصل و منزيدها مع اللحم المفروم وبهارات مطحونة بالطنجرة و منحطوا على النار (بدون زيت) و بس بلّش يستوي منضيف عليه الملح ومعجون البندورة و منخلي الغَطا مفتوح عشان تنشف مایتها. علی جنب منسلق المعكرونة بالمای وزيت و ملح.
و للبشاميل منحط حليب مع طحین وملح(كل كباية حليب مع ملعقتين طحين) ومنحرکها بالاستمرار علی النار حتی تتکثف.
منصفي المعكرونة من المای و بعدین
بالصينية منحط نص كمية المعكرونة و علیها منزید اللحم و اخیرا باقي المعكرونة، واخر شي منحط البشاميل علی الوجه و منرش علیها جبن موزاريلا ومندخلها الفرن حتی يتحمر.
صحتین….


ماكاروني با سس بشامل

  • مواد لازم:
    • پیاز
    • ماکارونی
    • گوشت چرخ کرده
    • ادویه
    • رب گوجه
    • پنیر موزاریلا
    • فلفل سیاه
    • نمک
    • سس بشامل(شیر، آرد، نمک، فلفل)

طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کرده به همراه گوشت چرخ کرده و ادویه در قابلمه ریخته (بدون روغن) و هروقت شروع به پختن کرد بهش نمک و رب گوجه اضافه میکنیم و درب قابلمه را باز میذاریم تا آبش بخار بشه.
در کنار ماکارونی را با روغن و نمک در آب می پزیم.
برای سس بشامل آرد و شیر و نمک ( به ازای هر یه لیوان شیر دو قاشق آرد) را روی حرارت قرار میدهیم و تا زمانی که غلیظ شود هم میزنیم. ماکارونی را صاف میکنیم و سپس در سینی مد نظر نصف مقدارش رو میریزیم و روی آن گوشت و سپس روی گوشت باقی ماکارونی رو اضافه میکنیم و در پایان سس بشامیل را روی سطح ماکارونی ریخته و روی آن پنیر موزاریلا می پاشیم و در فر قرار میدهیم تا زمانی که روی آن برشته شود.
نوش جان…

 

كلمات جديدة

  1. معجون : رب
  2. بلّش: شروع کرد
  3. غطا: در
  4. تنشف: خشک شود.
  5. منصفی: صاف میکنیم

 


آموزش پخت غذای لبنانی المهلبیة