ماکارونی لبنانی

الطعام اللبناني 1

**معكرونة بالبشاميل**

المکونات:
بصل
معکرونة
لحم مفروم
بهارات
معجون بندورة
جبن موزاريلا
فلفل اسود
ملح
صلصة البشاميل(حليب،طحين،ملح،فلفل اسود)

طریقة التحضير:
منفرم البصل و منزيدها مع اللحم المفروم وبهارات مطحونة بالطنجرة و منحطوا على النار (بدون زيت) و بس بلّش يستوي منضيف عليه الملح ومعجون البندورة و منخلي الغَطا مفتوح عشان تنشف مایتها.
علی جنب منسلق المعكرونة بالمای وزيت و ملح.
و للبشاميل منحط حليب مع طحین وملح(كل كباية حليب مع ملعقتين طحين) ومنحرکها بالاستمرار علی النار حتی تتکثف.
منصفي المعكرونة من المای و بعدین
بالصينية منحط نص كمية المعكرونة و علیها منزید اللحم و اخیرا باقي المعكرونة، واخر شي منحط البشاميل علی الوجه و منرش علیها جبن موزاريلا ومندخلها الفرن حتی يتحمر.
صحتین….

**ماكاروني با سس بشامل**
مواد لازم:
پیاز
ماکارونی
گوشت چرخ کرده
ادویه
رب گوجه
پنیر موزاریلا
فلفل سیاه
نمک
سس بشامل(شیر، آرد، نمک، فلفل)

طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کرده به همراه گوشت چرخ کرده و ادویه در قابلمه ریخته (بدون روغن) و هروقت شروع به پختن کرد بهش نمک و رب گوجه اضافه میکنیم و درب قابلمه را باز میذاریم تا آبش بخار بشه.
در کنار ماکارونی را با روغن و نمک در آب می پزیم.
برای سس بشامل آرد و شیر و نمک ( به ازای هر یه لیوان شیر دو قاشق آرد) را روی حرارت قرار میدهیم و تا زمانی که غلیظ شود هم میزنیم.
ماکارونی را صاف میکنیم و سپس در سینی مد نظر نصف مقدارش رو میریزیم و روی آن گوشت و سپس روی گوشت باقی ماکارونی رو اضافه میکنیم و در پایان سس بشامیل را روی سطح ماکارونی ریخته و روی آن پنیر موزاریلا می پاشیم و در فر قرار میدهیم تا زمانی که روی آن برشته شود.
نوش جان…

 

كلمات جديدة
معجون : رب
بلّش: شروع کرد
غطا: در
تنشف: خشک شود
منصفی: صاف میکنیم